Marzec to bardzo dobry miesiąc, żeby wprowadzić do swojej diety nowalijki. Uczniowie klasy Ic przygotowywali  zdrowe i kolorowe kanapki. Pojawiły się na nich ser, szynka i oczywiście wiosenne warzywa: rzodkiewki, szczypiorek i sałata.

Były również jajka, papryka, ogórek wszystko co potrzebne jest w zdrowej zróżnicowanej diecie. Kanapki były bardzo pomysłowe, dzieci chętnie zjadły. A lekcja stała się okazją do przypomnienia zasad zdrowego żywienia.

Notatka: I.Jankowiak

Zdrowe i kolorowe kanapki - 1c
Zdrowe i kolorowe kanapki - 1c
Zdrowe i kolorowe kanapki - 1c
Zdrowe i kolorowe kanapki - 1c
Zdrowe i kolorowe kanapki - 1c
Zdrowe i kolorowe kanapki - 1c
Zdrowe i kolorowe kanapki - 1c
Zdrowe i kolorowe kanapki - 1c